Dam tot Damloop 2019

Ren mee voor onderwijs voor kansarme kinderen uit Filippijnse sloppenwijken!

Op zondag 22 september 2019 vindt de 47e Dam tot Dam loop plaats. Een afstand van 10 Engelse mijl (16 km) van Amsterdam maar Zaandam. Aangemoedigd door een enthousiast publiek maak jij het mogelijk om kinderen uit Filippijnse sloppenwijken een goede opleiding te bieden.

Met een startbewijs van Anak bereik je niet alleen in een sfeervolle ambiance de finish, maar meer dan dat: je geeft kinderen een toekomst. De kosten voor een startbewijs bedragen 59 euro. Daar krijg je veel voor terug: je start in het goede doelenvak, voor de grote massa uit. En je wordt bij de finish warm onthaald. Het is ook mogelijk om deel te nemen met een team. Een team bestaat uit maximaal 10 personen. Je kunt dan je eigen organisatie laten opvallen, bijvoorbeeld met een herkenbaar t-shirt. Natuurlijk hopen we dat alle deelnemers extra fondsen weten te werven. Dat kan bijvoorbeeld via onze speciale fondsenwervingspagina.

Salamat guid! Dank je wel!

Wat doet Anak met sponsorgelden?

Stichting Anak Filippijnen doneert 99% van haar donaties aan onderwijs voor kinderen in de Filippijnen. Het werk dat wij doen wordt gedaan door vrijwilligers in Nederland en grotendeels ook in de Filippijnen. De overhead kosten worden tot een minimum beperkt. In Nederland werken we vanuit huis. De communicatie met onze donateurs wordt zo veel mogelijk via email en digitale nieuwbrieven gedaan. Op deze manier kunnen wij garanderen dat jouw sponsorgeld echt ten goede komt aan de kinderen zelf.

Met jouw hulp investeer je in de toekomst van een kind. Voor 300 euro per jaar kan een kind in de Filippijnen een goede college opleiding volgen. Hiermee help je de cirkel van armoede doorbreken.

Fight poverty through education!

Aanmelden Damloop 2019

Voorinschrijving 10 Engelse Mijl (16 km)

Ja, ik bereik graag meer dan de finishvlag en schrijf me in voor een startbewijs van Stichting Anak Filipijnen, voor de 10 Engelse mijl op zondag 22 september 2019. Je start in het speciale Goede Doelen vak en niet met de grote massa. De start is op de Prins Hendrikkade voor het Centraal Station in Amsterdam. De finish is in Zaandam en langs de gehele route staan enthousiaste supporters jou aan te moedigen. Onderweg is er voldoende water en eten om de lopers te voorzien van energie. Een startbewijs kost 59 euro, hiermee maak jij onderwijs voor kinderen in de Filipijnen mogelijk. Meer sponsorgelden werven wordt natuurlijk zeer gewaardeerd. Dit kan je goed online doen via www.pifworld.com .Alle donaties die via pifworld geworven zijn, komen voor 100% ten goede aan onderwijs voor kansarme kinderen in de Filipijnen.

First
Last
Graag invullen welke tijd je denkt te lopen