Dam tot Damloop 2019

Ren mee voor onderwijs voor kansarme kinderen uit Filippijnse sloppenwijken!

Op zondag 23 september 2018 vindt de 46e Dam tot Dam loop plaats. Een afstand van 10 Engelse mijl (16 km) van Amsterdam maar Zaandam. Aangemoedigd door een enthousiast publiek maak jij het mogelijk om kinderen uit Filippijnse sloppenwijken naar school te sturen.

Naast de 10 Engelse mijl is het ook mogelijk om mee te doen op zaterdagavond 22 september 2018 aan de Damloop by night. De afstand is dan 5 Engelse mijl (8 km).

Wat doet Anak met sponsorgelden?

Stichting Anak Filippijnen doneert 99% van haar donaties aan onderwijs voor kinderen in de Filippijnen. Het werk dat wij doen wordt gedaan door vrijwilligers in Nederland en grotendeels ook in de Filippijnen. De overhead kosten worden tot een minimum beperkt. In Nederland werken we vanuit huis. De communicatie met onze donateurs wordt zo veel mogelijk via email en digitale nieuwbrieven gedaan. Op deze manier kunnen wij garanderen dat jouw sponsorgeld echt ten goede komt aan de kinderen zelf.

Met jouw hulp investeer je in de toekomst van een kind. Voor 300 euro per jaar kan een kind in de Filippijnen een goede college opleiding volgen. Hiermee help je de cirkel van armoede doorbreken.

Fight poverty through education!

Aanmelden Damloop 2019

Voorinschrijving 10 Engelse Mijl (16 km)

Op zondag 22 september 2019 wordt de 10 Engelse mijl (16 km) gelopen. Je start in het speciale Goede Doelen vak en niet met de grote massa. De start is op de Prins Hendrikkade voor het Centraal Station in Amsterdam. De finish is in Zaandam en langs de gehele route staan enthousiaste supporters jou aan te moedigen. Onderweg is er voldoende water en eten om de lopers te voorzien van energie. Een startbewijs kost 65 euro, hiermee maak jij onderwijs voor kinderen in de Filipijnen mogelijk. Meer sponsorgelden werven wordt natuurlijk zeer gewaardeerd. Dit kan je goed online doen via www.pifworld.com .Alle donaties die via pifworld geworven zijn, komen voor 100% ten goede aan onderwijs voor kansarme kinderen in de Filipijnen.

First
Last
Graag invullen welke tijd je denkt te lopen

Voorinschrijving 5 Engelse Mijl (8 km)

Op zaterdagavond 21 september 2019 vindt de 5 Engelse Mijl (8 km) plaats. Het parcours volgt deels de route van de 10 Engelse mijl. De gehele route is bijzonder mooi verlicht. Een startbewijs kost 49 euro.

First
Last